header image

Massages

massagetafel

De hectiek van alle dag maakt dat je soms net iets minder beweegt, net iets makkelijker en minder gezond eet, net iets minder rust en tijd voor jezelf neemt. Kortom je zorgt net iets minder goed voor jezelf. Je lichaam wil dan wel eens gaan protesteren en om aandacht vragen. Een massage kan een mooie manier zijn om even uit die situatie te stappen. Een moment van aandacht en ontspanning of juist de spieren even flink aanpakken. Bij massagepraktijk Bewust Lekker Gezond kun je terecht voor verschillende soorten massages.

Stramme spieren losmaken

Ook als je last hebt van bepaalde spieren, kan een massage ingezet worden om de spieren los te maken. Dit kan zowel klachten verlichten als voor een stuk ontspanning te zorgen.  

Klachtenverlichting

Bij klachten van bijvoorbeeld de rug, de schouders en de nek kan massage heel goed ingezet worden. Dit kunnen klachten zijn ten gevolge van fysieke inspanning zoals sporten of klussen. Deze klachten kunnen ook stressgerelateerd zijn of het gevolg van een langdurig verkeerde belasting of houding. Specifieke massage van de aangedane spieren en de spieren er om heen geeft verlichting van de klachten. Dit zelfde geldt voor klachten aan de armen (muisarm of tennisarm), benen en bij hoofdpijnklachten.

Ontspanningsmassage

Massage kan je helpen te ontspannen. Zeker wanneer deze in een rustige omgeving gegeven wordt. Door de lange trage streken krijg je een loom gevoel. Vaak kom je dan in een aangenaam rustige stemming.

Stoelmassage

Je wilt je werknemers fit en vitaal houden, waardoor ze goed blijven presteren. Stoelmassages kunnen ondersteunend werken aan het werkproces.

Heb je nog vragen over welke massage voor jou geschikt zou zijn? Of wil je een afspraak maken, neem dan gerust contact op.

Bewust leven, lekker leven en gezond leven, dat is Bewust Lekker Gezond. Natuurlijk in balans.