header image

Massage bij rug, nek en schouderklachten

massage bij klachten

Rug nek en schouderklachten komen veel voor. Met een gespecialiseerde massage kunnen jouw klachten afnemen of verholpen worden.

Ontstaan klachten

De oorzaak van jouw rug, nek en schouderklachten kunnen divers zijn. Ze hebben echter een paar dingen gemeen; je hebt pijnklachten en de klachten hebben een hinderlijke invloed op je bezigheden. Je wilt van je klachten af. Samen kijken we waar je klachten vandaan komen en hoe deze het best verminderd of verholpen kunnen worden.

Verschillende klachten

Binnen deze groep is een grote varieteit aan klachten. Dit zijn onder andere:

  • Hoofdpijnklachten
  • Stijve en/of pijnlijke nek
  • Brandend gevoel tussen de schouderbladen
  • Pijn op de schouderbladen
  • Tinteling in armen en vingers
  • Onderrug klachten
  • Algemene vermoeidheid in de spieren

Klachten met massage aanpakken

Misschien heb je al diverse behandelingen gehad voor je klachten. En denk je dat je moet leren leven met deze klachten. Dan kan deze massagevorm voor jou wellicht toch iets betekenen. Door de krachtige en doelgerichte aanpak zijn goede resultaten te behalen. Wil jij weten of deze vorm van massage ook iets voor jou kan zijn? Neem dan contact met me op.

Werkwijze

Voorafgaand aan de massage ga ik met je in gesprek om de klachten in kaart te brengen en samen met jou te kijken wat een mogelijke oorzaak zou kunnen zijn. Aan de hand van de gegevens uit dit gesprek maak ik een behandelplan. Deze massage wordt in een liggende houding op de massagetafel gegeven, waarbij gebruik wordt gemaakt van olie. Specifieke spiergroepen worden met grepen uit de verschillende massagetechnieken (bindweefselmassage, triggerpoint therapie, deep tissue massage) aangepakt.