header image

Over mij

img_0536Mijn naam is Karin KleinJan. Sinds 2012 heb ik mijn eigen massage praktijk en geef ik in overleg massages op locatie. Al zo’n 15 jaar geleden heb ik een opleiding Sportmassage gedaan. Toen was de tijd er niet om ook daadwerkelijk een praktijk te starten. Zo’n 2 jaar geleden begon het toch weer te kriebelen en ben ik begonnen met een opleiding Stoelmassage. Van het een kwam het ander en een paar opleidingen verder ben ik mijn eigen praktijk gestart en werk ik als freelance masseur.

Door mijn opleidingen tot gespecialiseerd verpleegkundige (oncologie specialisatie), mijn verschillende massage opleidingen en mijn opleiding tot ski-instructeur, weet ik welke invloed ongemakken of ziektes op het dagelijks functioneren kunnen hebben. Ik heb veel gesport en heb jaren in ziekenhuizen gewerkt. Fysiek en mentaal vraagt dit best wel wat van je lichaam. Ik ben helaas niet vrij gebleven van blessures en andere licamelijke klachten. Diverse behandelingen en therapiƫn heb ik doorlopen. Hierdoor is mijn kennis dus niet alleen gebaseerd op theorie maar ook op eigen ervaring. Vanuit dit oogpunt kan ik dus vol overtuiging zeggen dat een goede massage heel veel bij kan dragen aan uw welbevinden.

Dat kan ik u nu aanbieden. U kunt bij mij terecht voor een ontspanningsmassage of meer klachtgerichte massage. Op deze site vind u informatie over de praktijk, de tarieven en de voorwaarden. Heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken, neemt u dan contact op. Bij voorkeur via mail omdat ik niet altijd de telefoon op kan nemen.

Ik hoor of zie u graag.

Hartelijke groet, Karin